PARES
Benvolguts pares i mares, esta pàgina voldria ser un punt d'encontre i de recursos que us ajuden a recolzar i col.laborar a l'educació dels vostres fills.  JOCS PER A ORGANITZAR ELS ESTUDIS

http://agrega.carm.es/visualizar/es/es-mu_2010083113_9094617/falseLECTURES PER A PARES:
Els deixe un enllaç sobre lectures recomanables per als pares i mares 

http://www.colorincolorado.org/guias/consejos/

 

TREBALLAR L'ATENCIÓ : 

 Un dels grans reptes de l'educació actual és el de l'escassa capacitat d'atenció i concentració d'unes generacions que ja han nascut i viuen  amb multituds d'estímuls distorsionants quotidians. Aquí deixe  enllaços varis per a treballar l'atenció i l' observació.http://www.jverdaguer.org/jsmedia/005eficas/
TREBALLAR L'ATENCIÓ I LA LECTURA 

http://www.genmagic.net/educa/mod/resource/view.php?inpopup=true&id=197

http://www.vedoque.com/juegos/hermanos-marx-vedoque.swf
Ejercicios para trabajar la atención

http://www.muchosjuegos.net/jugar.php?jota=Memory_Fruit.swf
JOCS DE MEMÒRIA
http://librosvivos.net/juegos/simon.htm


 LLIBRES DE FAMÍLIA : 

 Ací teniu els títols d'uns llibres recomanats per la psicopedagoga del centre, que podeu llegir amb els vostres fills i filles, per ajudar-vos a treballar les emocions i sentiments amb ells i elles. Són molt interessants i útils !!!
 • IBARROLA, Begoña. Cuentos para sentir. Educar las emociones.
  Ed. SM. 46 Cuentos para trabajar las emociones. Alegría, tristeza, enfado, miedo, orgullo, envidia y celos, confianza en uno mismo, vergüenza y culpa. 

  IBARROLA, Begoña. Cuentos para sentir. Educar los sentimientos.
   Ed. SM. 40 Cuentos para trabajar emociones y sentimientos .Amor, ansiedad, crueldad, empatía, gratitud, ilusión y esperanza, rechazo, solidaridad, sorpresa y valentía.
  • IBARROLA, Begoña. Cuentos para el adiós ED.SM 30 Cuentos para abordar con los niños temas como el abandono y la pérdida de un ser querido.
  • MENÉNDEZ Aponte Emily. Cuando papá y mamá se divorcian .ED. San Pablo.

  • DAWN, Huebner . Que puedo hacer cuando me da miedo irme a la cama. Un libro para ayudar a los niños a superar sus problemas para dormir. ED.Tea ediciones .S.A.
   • DAWN, Huebner .Me preocupo demasiado. Un libro para niños con ansiedad. ED.Tea ediciones .S.A.
    • STEPHEN Garber. Portarse bien .Soluciones prácticas para los problemas comunes de la infancia. Ediciones Medici. Más de 1200 soluciones sensatas a los problemas de sus hijos desde la cuna hasta los doce años. 


1 comentari:

 1. Soc Encarni m'agrada molt lo que as posat per als xiquets es molt bona idea!

  ResponElimina